精彩推荐

In my life——丰田COROLLA卡罗拉汽车广告歌曲

3062人阅读  3人回复   查看全部 | 阅读模式 | 复制链接   

马上注册,结交更多黄桥的网友,享用更多功能,让你轻松玩转黄桥在线。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注册

x
[MP3]http://birdbbs.idv.tw/~mozhuang/temp/InMyLife.mp3 [/MP3]
There are places I'll remember
All my life though some have changed
Some forever not for better
Some have gone and some remain
All these places have their moments
With lovers and friends I still can recall
Some are dead and some are living
In my life I've loved them all
But of all these friends and lovers
There is no one compares with you
And these memories lose their meaning
When I think of love as something new
Though I know I'll never lose affection
For people and things that went before
I know I'll often stop and think about them
In my life I love you more
Though I know I'll never lose affection
For people and things that went before
I know I'll often stop and think about them

中文翻译:

虽然时世变迁,但我仍会记得很多地方,有的成废墟,有的还留存。依稀记得过往的情侣和朋友们,在每个不同的地方有着不同的回忆,他们有的已逝有的还活着,此生我曾爱过他们。但是在所有的朋友和情侣中,没人能和你相比,回忆也因你失去意义。我总会渴望爱情,但我知道我不会放弃友情,那些过往的人和事,我仍然经常想起。在我的生命中,我最爱你。虽然我知道我还将拥有友情。过往的人和事物,我仍然经常想起。在我的生命中,你是唯一。

本帖评分记录银币 金币 钻石 收起 理由
dovebear + 30 + 30 + 30 精品文章
总评分: 银币 + 30  金币 + 30  钻石 + 30 

连续签到: 1 天

简单的节奏,好听的声音。
不错,:kuku
顶起来,呵呵,谢谢楼主

看来喜欢音乐的高手如云啊~~

好听!!!

发表回复